Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Review 1 luna de "Onuca"

22 aprilie 2017

Review 1 luna de "Onuca"

Review 1 luna de "Onuca"

laonuca

     Iata ca a trecut o luna de cand am pus in aplicare proiectul "La Onuca", care, pentru inceput, este un blog de promovare a produselor traditionale si artizanale romanesti, adica tot ce inseamna eco, bio, natural, manufacturat si, mai presus de toate, sanatos. Povestea noastra, putin mai pe larg, o puteti citi aici.

     Ne putem mandri ca doar dupa o luna de zile blogul (https://laonuca.blogspot.com) inregistreaza deja aproximativ 16000 de vizualizari.



iaurt artesana

     Onuca ti-a mai propus de asemenea evenimente si targuri cu produse traditionale romanesti, iar tot in sprijinul producatorilor a venit cu sfaturi si ghiduri despre cum isi pot promova mai eficient produsele in mediul online, dar si cum pot sa isi atesteze munca si sa isi inregistreze produsele drept "traditionale".

produs traditional romanesc

     Bineinteles, Facebook-ul ramane una dintre cele mai eficiente metode de socializare si expunere, iar noi suntem prezenti si acolo. Sunteti peste 800 de persoane care ne urmariti si de aceea va multumim! De asemenea, suntem prezenti pe Instagram, Google+, Twitter, Linkedin. Va invitam sa va abonati la aceste canale precum si la newsletterul de pe blog, asa veti putea ramane in tema cu noutatile pe care le postam!

     In plus, putem spune ca am petrecut si Pastele impreuna :)

laonuca

     Asadar, ne conecteaza deja o multime de lucruri, si in principal preocuparea pentru micii producatori, produsele de manufactura, create dupa retete si tehnici traditionale! Onuca iti ofera un punct de vedere diferit, o critica sincera, din sanul familiei simple.

Un comentariu:

  1. Felicitarile noastre! Impreuna promovam produsele fabricate in Romania. www.fabricatinRO.ro

    RăspundețiȘtergere