Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Ouale de prepelita

17 august 2017

Ouale de prepelita

Ouale de prepelita




Produs: Oua de prepelita

Familia: Pasc

Localitate: Tg Mures, Mures

Traditie: din 2009



     Noi ne-am hotarat sa achizitionam acest tip de oua dupa recomandarea unui cadru medical, care facea trimitere la niste studii efectuate, care demonstrau eficienta lor in diverse afectiuni. Ouale de prepelita sunt recunoscute ca avand o multime de proprietati benefice cu numeroase recomandari in materie de:
  • terapia bolilor metabolice: guta, diabet
  • boli circulatorii: anemie, hipertensiune
  • stimularea si imbunatatirea cresterii la copii
  • imbunatatirea coeficientului de inteligenta si a memoriei, protectia celulelor nervoase
  • revigorarea starii de sanatate fizica si psihica
  • combaterea proceselor degenerative ale organismului
  • impotenta si afectiuni ale aparatului reproducator
  • boli alergice, cum ar fi: astm bronsic, rinite alergice, eczema, urticarie
  • tratament suplinitor in tratamentul TBC
  • recuperarea organismului dupa nastere, precum si tratament suplinitor in stimularea lactatiei si imbunatatirea laptelui matern
  • operatii chirurgicale si tratamente chimioterapeutice si radiologice
  • terapia bolilor respiratorii: tuse, rinite, sinuzite
  • terapia bolilor digestive: ulcer, aciditate gastrica, tulbrari digestive
  • terapia bolilor sistemului nervos
  • efecte neconstante in ingrijirea tenului, a pielii si a parului

     Crescatorul de prepelite de la care am achizitionat noi ouale de prepelita este din Tg Mures (Sorin Pasc, persoana de contact este Ioana Pasc, 0744423205). Am sunat si ni le-au adus gratuit acasa, iar pretul a fost unul acceptabil, 55 RON pentru 120 de bucati.

     "Suntem o ferma mica,situata in Targu Mures unde producem natural oua de prepelita. Ferma noastra ofera un mediu sigur pentru cresterea si ingrijirea in cele mai bune conditii a prepelitelor. Totul a incepu ca o activitate de familie, insa pasiune pentru aceste pasari si beneficiile pe care ouale si carnea proaspete, de calitate superioara, 100% biologice le-au avut asupra intregii noastre familii, ne-au determinat sa putem oferi aceste produse tuturor oamenilor interesati."


      Cunoastem o multime de alti crescatori in toata tara:







     "Salutare! De curând am înființat o microfermă de prepelițe în imediata apropiere a Bucureștiului, menită să satisfacă toate nevoile potențialilor consumatori. Prepelițele pe care le creștem sunt hrănite cu furaje preparate din ingrediente naturale românești, astfel încât ouăle și carnea ce urmează să ajungă pe masa clienților noștri să fie de cea mai bună calitate. De asemenea, este important de știut că furajele cu care sunt hrănite prepelițele noastre sunt produse de către noi, printr-o rețetă ce conține porumb, grâu, șrot de soia, calciu, ulei de floarea soarelui și un mix de vitamine, prin urmare furajul conține numai produse naturale. Astfel, garantăm pentru calitatea produselor comercializate și putem spune că avem produse naturale! Pentru a comanda produsele noastre vă invităm să accesați celelalte secțiuni ale site-ului! De asemenea, pentru eventuale comentarii, sugestii sau reclamații, nu ezitați să ne contactați!"


     "La inceputul anului 2012 dupa o discutie despre calitatea oualor de prepelita, am decis sa imi cumpar 60 pui de prepelita la varsta de 2 saptamani. In luna martie am avut puisorii acasa, apoi dupa alte 4 saptamani faceau primele oua. Placerea de a avea grija de prepelite m-a facut sa incubez oua, sa vand pui si sa creez o mica afacere din cresterea acestora!"


  • Oua de prepelita Bucuresti (stefan30rom@yahoo.com, 0730117783)
     "Desi nu suntem magicieni si nu avem retete secrete pentru furaje, ouale de prepelita pe care noi le comercializam au gustul natural al oului de casa traditional. De ce? pentru ca folosim exclusiv cereale Romanesti pentru hranirea prepelitelor, fara adaosuri de sinteza pentru cresterea productiei. Incercati si va puteti convinge. Mai mult, oferim cele mai bune preturi din Bucuresti si l;ivrare gratuita la domiciliu. Avem testele de analiza, certificat sanitar si toate autorizatiile necesare unei bune si corecte functionari."
  • Oua de prepelita Cluj (nicu.mesa@gmail.com, 0742190245)
     "Am plecat la drum hotarati sa ne hranim copii sanatos si natural si să folosim tot ce e mai bun pentu ei. Si am gasit o minune mica: prepelita si oul de prepelita. Crescute de noi cu mancare naturala si fara homoni de crestere, aceste mici pasarele( pe care le indragim asa de mult) ne aduc zilnic, oua proaspete si sanatoase , care consumate constant, ne dau aportul de vitamine şi minerale necesar organismului într-un mod natural, fără multivitamine şi minerale sintetice de prin farmacii. Ne place gustul mâncărurilor şi minuturilor cu ouă de prepeliţă, fie că e vorba de omlete , ochiuri, ouă fierte, ouă marinate, pâine cu ou , sandwich-uri calde cu ou de prepeliţă şi alte minunăţii şi delicatese care fac viaţa frumoasă. Va invitam sa consumati si d-voastra aceasta pilula de sanatate."
     "Este o microferma de crestere a prepelitelor. Deserveste clientii ce vor calitate dar nu pot plati, sau nu vor sa plateasca, aceleasi produse ale unui magazin. Luptam impotriva produselor neconforme si necalitative, care au un pret ridicat. Prepelite Bucuresti Fundeni, este o microferma care vrea ceea ce este mai bun raport calitate pret pentru client. De aceea preturile practicate de noi sunt pentru buzunarul fiecarui client!"
  • Prepelita Ta (Ciocarlan Stefana, stefanamobile@gmail.com, 0736060717)


     "SC FIF PROD SRL este o microferma care produce si comercializeaza la cele mai bune preturi oua de prepelita pentru consum, oua de prepelita pentru incubat, pui de prepelita, prepelite ouatoare si pentru reproducere, carne de prepelita pentru consum. Va aşteaptam comenzile pe www.prepelitecluj.ro , office@prepelitecluj.ro judetul Cluj, comuna Chinteni. Tot aici gasiti si cateva retete delicioase, cure si tratamente cu oua de prepelita."


Un comentariu: